Hvorfor bare være på vandet når du kan styre verdenshavene

Mercury er et af de fremmeste brands i verden, når det drejer sig om motorer til både.
Når du har en Mercury motor, er du sikret den nyeste teknologi på alle fronter - Så kan du tage eventyret til et nyt niveau.

Med Mercury i ryggen kan du drage ud mod de største oplevelser, som livet på vandet kan byde på. Mercury sikrer dig at få dit livs største oplevelser indenfor overkommelig rækkevidde, uanset hvor fjerne de måtte synes. Du skal bare være villig til at turde vove dig ud på havene sammen med os!

Mercurys Go Boldly-slogin omhandler ikke kun om hvem vi er. Det drejer sig også om, hvad det er vi gør, og hvad vi gør muligt for alle sejlere. Go Boldly er nemlig en opfordring til at gå på opdagelse. Til at gøre eventyret til din guide. - Og dermed blive en del af noget stort.Få friheden til at få hvert sekund af glæde ud af din tid ude på vandet. Til at finde nye oplevelser. Søge efter fiskefortællinger og ride på bølger. Go Boldly betyder aldrig at ride i kølvandet af andre. Det vil sig at kortlægge din kurs og stole på, at Mercury tager dig derhen.

Med Mercury er du sikker på den seneste
og mest innovative teknologi

Påhængsmotorer

Verado®

Med en Mercury Verado® får du en førsteklasses sejladsoplevelse. Med denne motor fra Mercury får du både god acceleration, høj topfart, let betjening, støjsvag motorgang og et lavt brændstofforbrug. Motorens eksklusive funktioner skaber den mest behagelige oplevelse når du er ude på vandet.

ProXS®

Med en Mercury ProXS® får du en ærlig motor, som giver dig god værdi for alle pengene, på både hastighed og acceleration. ProXS® er sportsserien fra Mercury. Her finder du motorer, der yder maksimalt, til de sjove dage på vandet.

SeaPro®

Mercury SeaPro® er udviklet til dig, der sejler professionelt. en SeaPro® kan modstå selv de hårdeste vejr forhold - hver gang! En SeaPro® giver dig frihed til at passe dit arbejde uden at du skal bekymre dig om motoren.

FourStroke®

Som navnet måske antyder er Mercury FourStroke® den klassiske serie af 4-takts-motorer. Denne motor er måske det rigtige valg for dig der bare skal have en solid påhængsmotor fra Mercury, til de klassiske sejlbehov.


Indenbordsmotorer

MerCruiser Benzin

Den benzindrevne indenbordsmotor MerCruiser skuffer ikke. Denne motor har en rigtig responsiv acceleration og manøvredygtighed. Den er desuden let at vedligholde, så når først den er ombord er den nem at have med at gøre. Motoren kan klare alt fra aktive dage med vandsport til de stille sejlture med familie og venner.

Mercury Diesel

En Mercury Diesel er ren, rolig og ikke mindst en effektiv motor, som scorer højt hele vejen rundt hos vores kunder. Her er der tale om en motor med førsteklasses brændstoføkonomi, lydsvag og med lav vægt, og så leverer vi den selvfølgelig med Mercurys 3 års tærings-garanti.